Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Uitvaartverzorging De Bevelanden

Uitvaartverzorging

De Bevelanden

Geldeloozepad 20

4463 AJ Goes

0113 31 14 44

info@uitvaartzorgcentrum.nl

www.uitvaartzorgcentrum.nl

Uitvaartdienstverlening ‘De Bevelanden’ beschikt over een deskundig en gemotiveerd team, met vrouwen en mannen van uiteenlopende leeftijden. Jeugdig enthousiasme en jarenlange ervaring vullen elkaar zodoende aan. Dit resulteert in een uitgebalanceerde, frisse kijk op de invulling van de diverse taken. Stuk voor stuk beschikken onze uitvaartverzorgers over een warm voelend hart, een open oog en een luisterend oor. Allen hebben een gedegen opleiding achter de rug en volgen regelmatig bijscholingscursussen. Daardoor zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zo dynamische uitvaartbranche.

 

In Goes, aan het Geldeloozepad 20, ligt het rouwcentrum van Uitvaartdienstverlening ‘De Bevelanden’. Ook onze algemene administratie en het uitvaartcoördinatiepunt zijn hier gevestigd. In de loop van de tijd onderging de locatie verschillende verbouwingen en uitbreidingen, met indrukwekkend resultaat. Hieronder vindt u een aantal belangrijke elementen die zich in en rondom het rouwcentrum bevinden.

 

Ons rouwcentrum aan de Kitskinderscheweg 1 in Kapelle ligt in een sfeervolle, parkachtige omgeving, midden op de algemene begraafplaats. Het is een veelbezochte plek, mede doordat hij grenst aan de oorlogsbegraafplaats. Er is een stijlvolle rouwkamer, die 24 uur per dag, zeven dagen per week toegankelijk is voor nabestaanden. De aula, waar ook rouwbezoeken en condoleances kunnen plaatsvinden, biedt plaats aan ongeveer 75 personen.

 

In Wemeldinge (Dorpsplein 1, 4424 CA Wemeldinge) beschikken wij over een rouwkamer, voor opbaringen. De kamer staat in directe verbinding met dorpshuis De Wemel, dat verschillende zalen heeft. Ook is er een keuken. Dit maakt de locatie geschikt voor condoleances, afscheidsplechtigheden en koffietafels.

 

Behalve onze eigen locaties die hierboven omschreven zijn kunnen wij ook gebruik maken van verschillende andere mortuariums. Bijv. in een zorgcentrum of bij een kerk. Vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden, ook in uw eigen woonplaats of directe omgeving.

Terug naar alle UZN locaties

Stel uw vraag

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.