Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Uitvaart Zorgcentra Zeeland

Uitvaartcentrum Overtoom Groen

Van Dishoeckstraat 620

4382 XW Vlissingen

0118 413 417

info@uzzl.nl

www.overtoom-groen.nl

Passend afscheid nemen van een dierbaar persoon is belangrijk. Elk afscheid is anders omdat ieder mens anders is. In een periode waar voor u de wereld even stil lijkt staan moet er veel geregeld worden. Onze uitvaartbegeleidsters zijn kundige vakmensen die begrip, tijd en aandacht voor u hebben. Zij bieden, op zorgvuldige wijze, inhoudelijke en praktische ondersteuning bij het regelen en verzorgen van de uitvaart. Het uitgangspunt daarbij is dat uw wensen centraal staan.

 

Wij staan voor een persoonlijke begeleiding. Een vertrouwd gezicht geeft rust. Daarom blijft de uitvaartbegeleidster waar u de uitvaart mee heeft besproken voor u het vaste aanspreekpunt gedurende de periode van overlijden tot de uitvaart. Zij begeleidt u uiteraard ook bij de uitvaart.

 

Wij hebben de beschikking over ons eigen uitvaartcentrum. Prettig gelegen aan de rand van de stad, dus makkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt bij ons. Ons gebouw is toegankelijk en de sfeer warm en huiselijk. Het uitvaartcentrum beschikt over ruime voorzieningen, die we naar onze mogelijkheden, aan uw wensen kunnen aanpassen.

Terug naar alle UZN locaties

Stel uw vraag

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.