Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Rouwcentrum Westervoort

Hamersestraat 23

6931 EV Westervoort

026 4423102 of 06 51968270

info@kramerbv.nl

www.uitvaartverzorgingkramer.nl

Rouwcentrum Westervoort heeft, na diverse verbouwingen, de uitstraling gekregen van een pand uit 1900. De buitenzijde van ons rouwcentrum in Velp heeft hiervoor als voorbeeld gediend. Van binnen heeft het rouwcentrum een warme, sfeervolle uitstraling. Op het buffet staat er koffie, thee en koekjes voor de bezoekers klaar. Indien gewenst kunnen wij ook wijn en bier verzorgen. De overledene ligt in een afzonderlijke, kleine ruimte opgebaard zodat bezoekers in alle rust persoonlijk afscheid kunnen nemen.

 

Rouwcentrum Westervoort biedt ruimte voor het houden van een kleine, intieme afscheidsdienst met ongeveer 25 zitplaatsen. Er is een geluidsinstallatie voor het afspelen van muziek en u kunt gebruik maken van een beamer om foto’s of videobeelden te laten zien. Na afloop van de uitvaart is er plaats voor een condoleancebijeenkomst met max. 50 bezoekers. Hier, of op iedere andere gewenste locatie, kunnen wij een complete catering voor u verzorgen.

 

Uitvaartverzorging Kramer

Uitvaartverzorging Kramer is uitgegroeid van een stijlvol, ambachtelijk, traditioneel bedrijf tot een moderne, innovatieve uitvaartverzorger, met behoud van onze kernwaarden. Professioneel, stijlvol, betrokken, kwalitatief, flexibel en betrouwbaar, dát is waar wij voor staan. De wensen van de nabestaanden staan centraal in onze aanpak. Wij zoeken altijd naar nieuwe oplossingen en mogelijkheden en voegen regelmatig nieuwe producten en diensten aan ons pakket toe. Onze opdrachtgever is koning. Wij stellen alles in het werk om aan de wensen van onze opdrachtgever te voldoen. Dit geeft zin en waarde aan ons bedrijf en aan het werk van onze medewerkers. Wij zijn trots op ons werk en ons bedrijf. Wij streven naar uitmuntendheid en dagen onszelf steeds weer uit. Nabestaanden waarderen onze dienstverlening bijzonder goed en ook daar zijn wij trots op.

 

Onze vestigingen:

Terug naar alle UZN locaties

Stel uw vraag

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.