Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Rouwcentrum Velp

Zuider Parallelweg 16

6882 AD Velp

026 4423102 of 06 51968270

info@kramerbv.nl

www.uitvaartverzorgingkramer.nl

Rouwcentrum Velp is gevestigd in een monumentaal gebouw uit omstreeks 1900 en heeft een warme, huiselijke uitstraling. In dit sfeervolle herenhuis kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare en/of een condoleancebezoek houden. Bij ieder bezoek staat er koffie, thee en fris, en indien gewenst ook wijn en bier, voor u klaar. Tijdens het bezoek kunt u zelf meegebrachte cd’s afspelen. Uw dierbare ligt opgebaard in een afzonderlijke ruimte. Hierdoor hoeven bezoekers die komen condoleren, niet naar de overledene te kijken als ze liever de herinnering willen bewaren van de persoon bij leven.

 

In het rouwcentrum is ruimte voor een kleine, intieme afscheidsdienst (+/- 20 zitplaatsen). Er is een geluidsinstallatie voor het afspelen van muziek en u kunt gebruik maken van een beamer om foto’s of videobeelden te laten zien. Het rouwcentrum biedt plaats voor een condoleancebijeenkomst met maximaal 40 bezoekers na afloop van de uitvaart. Hier, of op iedere andere gewenste locatie, kunnen wij ook de catering voor u verzorgen.

 

Uitvaartverzorging Kramer

Uitvaartverzorging Kramer is uitgegroeid van een stijlvol, ambachtelijk, traditioneel bedrijf tot een moderne, innovatieve uitvaartverzorger, met behoud van onze kernwaarden. Professioneel, stijlvol, betrokken, kwalitatief, flexibel en betrouwbaar, dát is waar wij voor staan. De wensen van de nabestaanden staan centraal in onze aanpak. Wij zoeken altijd naar nieuwe oplossingen en mogelijkheden en voegen regelmatig nieuwe producten en diensten aan ons pakket toe. Onze opdrachtgever is koning. Wij stellen alles in het werk om aan de wensen van onze opdrachtgever te voldoen. Dit geeft zin en waarde aan ons bedrijf en aan het werk van onze medewerkers. Wij zijn trots op ons werk en ons bedrijf. Wij streven naar uitmuntendheid en dagen onszelf steeds weer uit. Nabestaanden waarderen onze dienstverlening bijzonder goed en ook daar zijn wij trots op.

 

Onze vestigingen:

Terug naar alle UZN locaties

Stel uw vraag

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.