Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Rouwcentrum Overschie

Hoornsingel 10

3042 NL Rotterdam

010 245 70 90

biemans@hess.nl

www.biemans-uitvaartzorg.nl

“Zorg en aandacht, betrokkenheid en medeleven bestaan niet meer zoals vroeger?” Misschien zijn wij dan wel ouderwets. Daar hebben we geen enkel probleem mee. Biemans uitvaartzorg, partner van Hess uitvaartzorg, staat voor goede zorg met het juiste gevoel. Omdat we weten dat we verdriet niet kunnen wegnemen, doen we meer dan ons best om omstandigheden te creëren waarin nabestaanden hun verlies een plaats kunnen geven.

 

Aan de Hoornsingel 10 in Rotterdam-Overschie staat Rouwcentrum "Overschie" van Biemans uitvaartzorg. Dit was al een mooi uitvaart­centrum maar onlangs hebben we het gerenoveerd om het nóg beter aan te laten sluiten bij de wensen en mogelijkheden van deze tijd. Geheel in de familietraditie van Biemans en onze filosofie over uitvaartzorg, straalt Rouwcentrum "Overschie" rust en warmte uit.

 

Rouwcentra

Soms is het om praktische redenen niet mogelijk om het lichaam van de overledene thuis op te baren. De familie- of kennissenkring kan bijvoorbeeld te groot zijn om thuis te ontvangen. Of de ruimte in huis juist te klein. Misschien is de belasting voor de medebewoners te groot. Ook dan kunnen we u bijstaan. Biemans heeft namelijk de beschikking over eigen uitvaartcentra. Die hebben we zo ingericht, dat ze een ‘thuis buiten uw eigen huis’ zijn. Een vertrouwde omgeving met alle faciliteiten om het afscheid zo draaglijk en menselijk mogelijk te maken.

 

Rouwcentrum "De Meidoorn" in Rotterdam-Schiebroek, rouwcentrum "Overschie" in Rotterdam-Overschie, afscheidshuis "Hess" in Rotterdam-Ommoord en rouwcentrum "Hess" in Capelle aan den IJssel hebben alle faciliteiten voor een afscheid in besloten kring, een openbaar condoleancebezoek of een afscheidsplechtigheid. We hebben een moderne geluidsinstallatie, een microfoonen, beeldschermen, een orgel. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de keukens, voor alles van een kopje koffie of thee tot een complete koffietafel. Hess heeft gastvrouwen die alles netjes en stijlvol serveren. Hebt u aanvullende of andere wensen? Wilt u liever gebruik maken van een ander uitvaartcentrum? Alles is bespreekbaar. Biemans blijft graag ouderwets goed in zorg en medeleven. Zolang het u het afscheid oplevert dat u wenst. Voor die laatste herinnering.

 

Onze rouwcentra:

 

(Naast onze eigen rouwcentra kunt u gebruik maken van elk ander rouwcentrum)

Terug naar alle UZN locaties

Stel uw vraag

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.