Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

In het hart van Capelle aan den IJssel, vlakbij winkelcentrum "De Koperwiek", zijn ook uw gasten welkom. Rouwcentrum "Hess" is tegelijk met Rouwcentum "Overschie" gerenoveerd om het nóg beter aan te laten sluiten bij de wensen en mogelijkheden van deze tijd. Zo hebben we het gebouw uitgebreid met twee familiekamers. Geheel in de familietraditie van Hess ten aanzien van onze filosofie over uitvaartzorg, straalt rouwcentrum "Hess" rust en warmte uit.

 

Ook in rouwcentrum "Hess" staan ontvangst, condoleance en catering centraal. We hebben alles in het werk gesteld om in Capelle aan den IJssel een plek te maken waar een mooi en waardig afscheid een vanzelfsprekendheid is. We zijn in Capelle aan den IJssel prima bereikbaar: het rouwcentrum heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en bus en metro stoppen op loopafstand.

 

Hess uitvaartzorg

Hess verzorgt al meer dan een eeuw uitvaarten. Begrafenissen én crematies. Dat doen we al net zo lang met zorg en aandacht voor álle aspecten van de uitvaart. Hess gaat al ruim honderd jaar over van vader op zoon. We zijn vergroeid met onze drang naar perfectie. Op praktisch gebied, maar uiteraard ook op het vlak van onze mensen en faciliteiten.

 

We investeren. Niet alleen in onze uitvaartcentra, wagenpark en drukkerij. We investeren ook in ons team: de kern van Hess uitvaartzorg. Onze mensen bepalen ons succes en ons succes is afhankelijk van hoe goed en betrokken we u helpen. Zo eenvoudig is het. We prijzen ons gelukkig. Onze mensen hebben niet alleen kennis en daadkracht, maar ook het hart op de juiste plaats. Ze verschillen qua achtergrond, om te zorgen dat we echt alle aspecten van een uitvaart tot in de puntjes kunnen verzorgen. Wat al onze mensen delen, is de passie een zo waardig en respectvol afscheid mogelijk te maken.

 

Rouwcentra Hess uitvaartzorg:

 

(Naast onze eigen rouwcentra kunt u gebruik maken van elk ander rouwcentrum)

Rouwcentrum Hess

Reigerlaan 195

2903 LG Capelle aan den IJssel

010 - 418 23 33

uitvaartzorg@hess.nl

www.hess.nl

Terug naar alle UZN locaties

Stel uw vraag

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.