Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Rouwcentrum Arnhem

Weg langs de Begraafplaatsen 3

6815 AZ Arnhem

026 442 31 02

info@kramerbv.nl

www.uitvaartverzorgingkramer.nl

Rouwcentrum Arnhem, gebouwd in 1997, ligt aan de rand van Arnhem Noord, naast Begraafplaats / Crematorium Moscowa en is het beste bereikbaar via de Apeldoornseweg. Dit warme, sfeervolle rouwcentrum biedt ruimte voor een persoonlijke afscheidsdienst (65 zitplaatsen) met sprekers. Ook voor een condoleancebijeenkomst na afloop van de uitvaart (maximaal 80 personen) kunt u terecht in ons rouwcentrum. Hier, of op iedere andere gewenste locatie, kunnen wij complete catering naar wens verzorgen.

 

Rouwcentrum Arnhem is voorzien van alle moderne technologie. Zo is er een geluidsinstallatie voor het afspelen van muziek en het opnemen van de plechtigheid op cd en zijn er op diverse plekken flatscreens waarop u foto’s of videobeelden kunt vertonen. De volledig ingerichte verzorgingsruimte kan voor alle bewassingen worden gebruikt. De nabestaanden kunnen hier ook zelf de overledene verzorgen. Rouwcentrum Arnhem ligt pal naast begraafplaats/crematorium Moscowa. Hierdoor kunt u lopend naast de kist uw dierbare vergezellen naar zijn of haar laatste rustplaats.

 

Uitvaartverzorging Kramer

Uitvaartverzorging Kramer is uitgegroeid van een stijlvol, ambachtelijk, traditioneel bedrijf tot een moderne, innovatieve uitvaartverzorger, met behoud van onze kernwaarden. Professioneel, stijlvol, betrokken, kwalitatief, flexibel en betrouwbaar, dát is waar wij voor staan. De wensen van de nabestaanden staan centraal in onze aanpak. Wij zoeken altijd naar nieuwe oplossingen en mogelijkheden en voegen regelmatig nieuwe producten en diensten aan ons pakket toe. Onze opdrachtgever is koning. Wij stellen alles in het werk om aan de wensen van onze opdrachtgever te voldoen. Dit geeft zin en waarde aan ons bedrijf en aan het werk van onze medewerkers. Wij zijn trots op ons werk en ons bedrijf. Wij streven naar uitmuntendheid en dagen onszelf steeds weer uit. Nabestaanden waarderen onze dienstverlening bijzonder goed en ook daar zijn wij trots op.

 

Onze vestigingen:

Terug naar alle UZN locaties

Stel uw vraag

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.