Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Afscheidshuys Apeldoorn

Soerenseweg 71

7314 JE Apeldoorn

055 2069999 of 026 4423102

info@kramerbv.nl

www.afscheidshuysapeldoorn.nl

Afscheidshuys Apeldoorn is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1896. Het pand in neorenaissance stijl is ontworpen door de architect J.A. Wijn. Eind 2013 is de voormalig beheerderswoning grondig verbouwd tot Afscheidshuys Apeldoorn, maar de klassieke, warme sfeer is in dit rouwcentrum bewaard gebleven.

 

In het Afscheidshuys Apeldoorn is ruimte voor een kleine, intieme afscheidsplechtigheid. Ook voor grote uitvaartplechtigheden kunt u bij ons terecht. Wij maken dan gebruik van de rustieke historische naastgelegen aula het Rustpunt. In het Afscheidshuys is een geluidsinstallatie voor het afspelen van muziek en u kunt gebruik maken van een beamer om foto’s of videobeelden te laten zien.

 

Uitvaartverzorging Kramer

Uitvaartverzorging Kramer is uitgegroeid van een stijlvol, ambachtelijk, traditioneel bedrijf tot een moderne, innovatieve uitvaartverzorger, met behoud van onze kernwaarden. Professioneel, stijlvol, betrokken, kwalitatief, flexibel en betrouwbaar, dát is waar wij voor staan. De wensen van de nabestaanden staan centraal in onze aanpak. Wij zoeken altijd naar nieuwe oplossingen en mogelijkheden en voegen regelmatig nieuwe producten en diensten aan ons pakket toe. Onze opdrachtgever is koning. Wij stellen alles in het werk om aan de wensen van onze opdrachtgever te voldoen. Dit geeft zin en waarde aan ons bedrijf en aan het werk van onze medewerkers. Wij zijn trots op ons werk en ons bedrijf. Wij streven naar uitmuntendheid en dagen onszelf steeds weer uit. Nabestaanden waarderen onze dienstverlening bijzonder goed en ook daar zijn wij trots op.

 

Onze vestigingen:

Terug naar alle UZN locaties

Stel uw vraag

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.